Speltips – Betta på gruppvinnare i fotbolls VM 2022

Vi har ett speltips på hur du bäst kan betta på gruppvinnare i fotbolls VM 2022. Det finns mycket spelvärde i dessa spel långt innan VM startar i november 2022. Här hittar ni mer info om alla VM grupper 2022.

Speltips - Betta på gruppvinnare i fotbolls VM 2022

Grupp A – Qatar, Nederländerna, Senegal, Ecuador.

Speltips: Grupp A är en intressant grupp där Nederländerna är stora favoriter. Men vi ser att framförallt Senegal har stora chanser att utmana och det är hela 6 ggr pengarna på det och det är spelet alla dagar i veckan!

Grupp B: England, USA, Iran, Wales/Skottland/Ukraina

Speltips: – England är tredjehandsfavorit i VM och kommer att vinna denna gruppen enkelt. De har med stor sannolikhet även VMs skyttekung 2022 i Harry Kane. Visst är oddset ganska lågt ca 1.35 men det är fortfarande klart spelbart.

Grupp C: Argentina, Mexiko, Polen, Saudiarabien

Speltips: Även här hittar vi en rolig grupp med flera bra matcher. Argentinas VM trupp är klart mycket bättre än övriga och även om vi inte tror att Argentina vinner VM så vinner de gruppen enkelt till ca 1.50 ggr pengarna.

Grupp D: Frankrike, Danmark, Tunisien, Peru/Austr/För Arab.

Speltips: Här hittar vi en av VMs bästa grupper och det gör att vi kan få ett förvånansvärt bra odds på de regerande världsmästarna Frankrike. Spelas till oddset 1.40.

Grupp E: Spanien, Tyskland, Japan, Costa Rica/Nya Zeeland

Speltips: VMs bästa grupp där både Spanien och Tyskland kan vinna. Här är det svårt att spela, men ska man hitta något tips så är det att spela på båda och se till att få över 2 ggr pengarna på båda valen och på så sätt vinna oavsett hur vilket av dem som vinner.

Grupp F: Belgien, Kroatien, Marocko, Kanada

Speltips: Ännu en bra grupp där Belgien är stora favoriter. Men vi minns att Kroatien var i VM final senast. Det mesta talar dock för Belgien anser vi och det är spelbart till oddset ca 1.55.

Grupp G: Brasilien, Schweiz, Serbien, Kamerun

Speltips: Här hittar vi VMs stora favoriter Brasilien. Visst kan Schweiz utmana men vi tror inte att de kommer så nära. Brasiliens VM trupp 2022 är den bästa av alla och de vinner gruppen enkelt till oddset 1.44

Grupp H: Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana

Speltips: Sista gruppen där både Portugal och Uruguay kan vinna anser vi. Bästa spelet är utan tvekan på Uruguay som betalar hela 3.75 ggr pengarna!

Här hittar ni bästa odds på VM 2022 i Qatar.