Spela på Virtuella sporter hos Unibet

Unibet har lanserat en nyhet som gör det möjligt att Spela på Virtuella sporter. Du kan spela på t.ex Fotbolls EM 2021 eller Euro Cup som de kallar det redan nu och det hela simuleras i en datormiljö. Du behöver alltså inte vänta ända till sommaren innan du kan spela på detta årets EM. Tippa rätt resultat och snabbt på de olika virtuella sporterna hos Unibet

Spela på Virtuella sporter

Spela på Virtuella Sporter

Det finns en mängd olika virtuella sporter att spela på och just nu är det Euro Cup som är mest populärt. Här är en lista på de olika sporterna som du kan testa i Unibets Virtuella sporter:

  • Euro Cup – Spela på sommarens Fotbolls EM komplett med alla lagen och det pågår under hela dagen och det startar nya matcher kontinuerligt.
  • Champions Cup – Detta baseras på Champions League gruppspelet där det hela beror på hur oddsen ligger om du blir en vinnare. Du kan spela på allt i från vinnare till dubbelchans med mera.
  • Fotboll – här hittar du spel på Premier League fotboll och namnen har ändrats lite så du kan t.ex hitta lag som Manchester Blue och Manchester Red i spelutbudet.
  • Basket – Gillar du basket kan du här spela på virtuella sporter som baseras på proffsligan i USA NBA. Spela på de bästa lagen virtuellt med riktiga odds.
  • Förutom dessa stora sporter finns det även Tennis, Galopp och Greyhound som du kan spela på.

Vi kan varmt rekommendera dig att testa denna nya spelform för att få lite extra spänning under dagarna när det inte är vanliga matcher igång. Spela snabbt och smidigt är ju vårt motto här på Fastbetting.

Du når alla spelen om du har ett spelkonto hos Unibet. Nya kunder till Unibet får just nu välja bonus på 100 kr. Du kan antingen välja en sportbonus, casino bonus eller pokerbonus. Värdet kommer dock ej att överstiga 100 kr i dagsläget och du kan inte använda din bonus på något av de virtuella sporterna.

Till Unibet

Lämna en kommentar