Fast betting sites med fast withdrawals

Vilka räknas till fast betting sites och vilka spelbolag erbjuder fast withdrawals det vill säga snabba uttag utan att man behöver vänta i flera dagar på sina vinstpengar. Vi på fastbetting.se har listan med de snabbaste sajterna.

Fast betting sites med fast withdrawals

Topplista Fast betting sites – Sverige

  1. Snabbare.com – Blixtsnabb bettingsida med snabba insättningar och uttag. Som de flesta andra sajter är den extra snabb i mobilen.
  2. Fastbet.com – Även här finns mest fokus på snabbhet både på sajten och på uttagen. Med full Pay’N’Play funktionalitet kommer vinsterna på kontot inom 5 minuter.
  3. Turbovegas.com – Här är det speed som gäller och då finns inga laddningstider ens med den sämsta uppkopplingen. Blixtsnabb i mobilen.
  4. Hajper.com – Kanske inte lika snabb som övriga på listan men har istället lite fler funktioner som kan vara intressanta bl a livestreaming på fotboll.
  5. Speedybet.com – Även här är snabbhet viktig och den finns med bland våra Top 5 fast betting sites.

Detta är vår lista med Sveriges snabbaste bettingsidor. Här finns fler sportbetting bonusar.

Snabba uttag – Fast withdrawals

Det är inte bara bettingsidan som ska vara snabb. Det är även utbetalningarna som ska gå fort. Några få spelbolag har uttag via Swish men det är fortfarande så att de flesta enbart tillåter insättningar på detta sätt. Vill man sätta in och ta ut via Swish är det Unibet som gäller i dagsläget. Den tillhör dock inte någon av våra fast betting sites, men om det bara handlar om att sätta in och ta ut snabbt är Unibet sportsbook det bästa valet.

Till Unibet

Men det finns fler sätt att ta sätta in och ta ut pengar snabbt. Det sker via betaltjänsten Trustly och extra snabbt sker det på de spelsidor som specialiserat sig på just detta. Vår lista innehåller just de spelsidorna. En annan bra sajt som vi rekommenderar som har Trustly och dessutom bra sportsbetting och casino är Casumo. Den är väl värd att prova på och de erbjuder även en bra bonus.

Till Casumo