Bra spelbolag för svenskar bosatta utomlands

Här listar vi bra spelbolag för svenskar bosatta utomlands. Kan det vara så många tro? Ja, ca 7% av Sveriges befolkning bor utomlands så visst är det en del som kan få hjälp att hitta lite extra bra spelbolag som vi i Sverige inte får spela hos på grund av spellicenserna här.

Bra spelbolag för svenskar bosatta utomlands

Bra spelbolag för svenskar som bor utomlands

Det finns några riktigt bra spelbolag som på grund av de svenska spellicenserna inte valt att lansera en svensk bettingsida. Dock så kan man som svensk spela här om man bor utomlands och då även ta del av de fina bonusar som dessa spelbolag delar ut.

Ett av de bästa spelbolagen är Uberlucky som ex i Norge delar ut en Uberlucky oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Men det går även att så en motsvarande bonus på 100% upp till 100 euro om man bor på andra ställen. Sajten finns på engelska, norska, finska och tyska.

Ett annat bra spelbolag som nyligen lanserats är Betzerk och även de har inte valt att skaffa en svensk spellicens vilket innebär att enbart svenskar utomlands kan spela här. För dem som vill prova på dem har de finns en Betzerk oddsbonus på 100% upp till 100 euro som går att ta del av för boende i de flesta länder inklusive England, Malta och Norge.

Var bor svenskarna?

Var bor då alla svenskar som har flyttat utomlands? Jo enligt kartläggning från SVIV som är en förening för svenska utomlands så bor de flesta i USA. Därefter kommer i tät följd Norge, Spanien och Storbritannien. Efter dem är det ett stort hopp ned till nästa som i tur och ordning är Frankrike, Tyskland, Thailand, Danmark, Finland och Italien som fullbordar vår topp 10 lista.

För tips om fler spelbolag kan man titta in på listan med spelbolag utan licens i Sverige hos Betsmart.se, många av dessa går att spela på hos svenskar bosatta utomlands.